Smoothiebowl met mango en blauwe bessen

Smoothiebowl met mango en blauwe bessen

Smoothiebowl met mango en blauwe bessen

 

Wij vinden fruit eten soms wat ingewikkeld. Je zit vaak met een schil, sap wat overal heen loopt of fruit dat net niet of alweer overrijp is. Kortom ingewikkeld. Door het in elkaar draaien van een smoothiebowl komen wij toch aan onze dagelijkse fruitinname maar dan zonder al dat gedoe. Oke wij hebben een blender met een schoonmaakstand dit maakt het geheel nog makkelijker. Ook zijn de bowls in de ochtend al in elkaar te draaien en mee te nemen als lunch. Top toch! Deze variant heeft wat tropisch door de mango en de kokosmelk en een gezellig kleurtje door de blauwe bessen.

 

Ga jij voor deze smoothiebowl met mango en blauwe bessen ? Super leuk! Dat moedigen wij natuurlijk alleen maar aan. Wij vinden het nog leuker om jouw versie ook te kunnen bewonderen. Deel jouw creatie op Instagram en tag ons @kookaholic_

 

Soort: Skinny Body

Level: Ik kan een ei bakken 

Bereidingstijd: 5 minuten

Extra’s: Blender

 

Ingrediënten (voor 1 bowl)

 

  • 250 gram magere kwark
  • 200 ml kokosmelk
  • 1oo gram (bevroren) mango*
  • 1 handje blauwe bessen (kan ook bevroren)
  • 1 tl kaneel 
  • Topping: Dit kan je naar keuze invullen, wij gebruiken wat extra fruit en granola.  Je kunt hier ook noten en zaden voor gebruiken.

 

*Je kunt ook een verse mango gebruiken maar dan is je bowl wat minder ‘vast’ en koud. 

 

Mise-en-place

Lang verhaal kort.. voeg alle ingrediënten toe aan je blender en laat die het werk doen. Mix alles even goed door en klaar ben je. 

Let’s continue

Voeg je smoothie substantie toe aan je bowl en top het geheel af met je topping naar keuze. 

 

Deze smoothiebowl met mango en blauwe bessen  gemaakt? Super leuk als je het eindresultaat met ons deelt! Deel jouw creatie op Instagram en tag ons @kookaholic_

 

Ook lekker!

Wie zijn wij?

Wij blijven graag verbazen!

Wij vinden het super leuk om te koken en lekker te eten. Waarbij lekker van healthy/weinig calorieën tot extreem ongezond kan gaan en alles daar tussen in!

Maybritt & Bas

Onze Favorieten
Sfeer impressies

Tips & Tricks voor een mooie tafel

Fancy recepten