Pina Colada

Pina Colada

Pina Colada

 

Pina colada gaat altijd hand in hand met zonnige temperaturen. Mocht het niet zomers weer zijn dan heb je na het drinken van deze cocktail alsnog het gevoel alsof de zon schijnt. De combinatie van de (verse) ananas en kokosmelk blijft een match made in heaven. 

 

Het is even een gevecht om de ananas te ontleden, maar daar heb je ook van die handige tooltjes voor of je koopt gewoon lekker voorgesneden stukjes ananas. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. 

 

Wij kiezen voor verse ananas maar je kunt natuurlijk ook de diepvries variant gebruiken. Dan is je cocktail gelijk extra koud. 

Slurp jij deze pina colada binnenkort naar binnen? Briljant idee! Wij vinden super leuk om jouw versie te kunnen bewonderen. Deel jouw creatie op Instagram en tag ons @kookaholic_

 

 

Soort: Comfort (: Don’t count the calories)

Level: Koken, braden, pocheren? Ik kan best iets creëren

Bereidingstijd: 10 minuten

Extra’s: Cocktail shaker

 

Ingrediënten (voor 1 cocktail)

  • 45 ml witte rum
  • 30 ml kokosmelk
  • stukje ananas
  • 100 ml ananassap 

 

Mise-en-place

Pers het ananassap uit en bewaar 1 stuk als garnering voor je glas. 

 

Let’s continue

Voeg alle ingrediënten behalve het stukje ananas toe aan je shaker, vul deze met ijs en shake dit voor 10 seconden hard. Giet in je glas en garneer met het stukje ananas.

 

Deze pina colada gemaakt? Super leuk als je het eindresultaat met ons deelt! Deel jouw creatie op Instagram en tag ons @kookaholic_

 

 

Ook lekker!

Wie zijn wij?

Wij blijven graag verbazen!

Wij vinden het super leuk om te koken en lekker te eten. Waarbij lekker van healthy/weinig calorieën tot extreem ongezond kan gaan en alles daar tussen in!

Maybritt & Bas

Onze Favorieten
Sfeer impressies

Tips & Tricks voor een mooie tafel

Fancy recepten